folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Gestemd


Action
Abonneer u en ontvang de nieuwste flyers, advertenties en promoties!

Action - De laatste folders met de promoties en kortingen

Sorry, er zijn op dit moment geen aanbiedingen in uw regio. Abonneer u op onze nieuwsbrief zodat we u kunnen informeren zodra ze online zijn!


Schrijf een notitie *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Action aanbiedingen en promoties? Bekijk onze folders van Action en geniet direct van de beste prijzen!

Geschiedenis

Action is een non-food discount retailer waarvan de eerste winkel geopend werd in 1993 in Enkhuizen, in Nederland, door Gerard Deen en Rob Wagemaker. Action is nu een grote winkelketen die 35.000 medewerkers tewerkstelt (=embauche) en ook in België, Duistland, Oostenrijk, Luxemburg en Frankrijk aanwezig is. Het bedrijf haalde een omzetcijfer van 1,995 miljard euro in 2015 en heeft meer dan 850 vestigingen. De eerste Belgische winkel werd in 2005 in Rijkevorsel (Vlaanderen) geopend. Het doel van Action is klanten steeds weer verrassen, door de verkoop van een wisselend assortiment voor een goede prijs en kwaliteit. 

Diensten

Action winkels verkopen meer dan 6.000 verschillende producten en zijn gespecialiseerd in de verkoop van producten zoals huishoudartikelen, cosmetica, kantoorartikelen, speelgoed, textiel, voedingswaren, porselein, glas en seizoen, aardewerk, decoratief, dieren en doe-het-zelf. Action biedt een speciaal assortiment van 1500 artikelen waarvan de verkoopprijs onder 1 euro is. Action richt zich als bedrijf op het verkopen van producten tegen zeer lage prijzen aan, door de aankoop van grote hoeveelheden. Ondanks de lage prijzen doet Action niets af aan de kwaliteit van hun producten. Alle producten, zoals ledlampen, HDMI-kabels en koffers zijn regelmatig getest voor het beeste resultaat. Action koopt producten rechtstreeks bij de fabrikanten zodat ze een lage prijs kunnen krijgen en aanbieden. Action kreeg in 2015 de “Retailer of the Year” prijs in Europa.


Soortgelijke folders