folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Gestemd


Aldi
Abonneer u en ontvang de nieuwste flyers, advertenties en promoties!

Aldi - De laatste folders met de promoties en kortingen

Sorry, er zijn op dit moment geen aanbiedingen in uw regio. Abonneer u op onze nieuwsbrief zodat we u kunnen informeren zodra ze online zijn!


Schrijf een notitie *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Aldi aanbiedingen en promoties? Bekijk onze folders van Aldi en geniet direct van de beste prijzen! Bekijk meer : Lidl Folder, Albert Heijn Folder

Geschiedenis

Het internationaal supermarktbedrijf Aldi (Albrecht Discount) werd voor het eerst in 1946 in Essen opgericht door twee broers, Theo en Karl Albrecht.Het supermarktbedrijf wordt in twee gesplitst, Aldi Noord (waarvan het hoofdzetel in Essen is) en Aldi Süd (in Mülheim). Aldi Nord is actief in België, Frankrijk, Denemarken, Nederland, Luxemburg, Polen en Portugal. De Aldi Süd-winkels kunnen in Australië, Griekenland, Hongarije, Ierland, Verenigd Koninkrijk (U.K.), Slovenië, Zwitserland en de Verenigde Staten. Er zijn 7600 filialen binnen de Aldi-Group, en 380 winkels in België.

Aldi verkoopt voedsel, maar ook non-food artikelen. Deze artikelen kunt u elke week in de folder 'Aldi info' vinden. De nieuwe artikelen (zoals keukenapparaten, kleding, meubels, enzovoort) komen op woensdag en zaterdag binnen, en zijn soms erg gewild. Aldi verkoopt artikelen van goede tot zeer goede kwaliteit. 

Diensten

Aldi publiceert tweemaal per week aantrekkelijke aanbiedingen. Het hele jaar is er een gevarieerd assortiment beschikbaar en voor elk wat wils. Aldi voorziet een grote voorraad voor hun producten zodat de klanten niets mankeren. Garantie: Aldi wil graag dat de klant tevreden is. Voor elke ontevreden klant is er de "Aldi Garantie". Dankzij deze garantieregeling/omruil kan men levensmiddelen altijd en zonder vertoon van hun kassabon teruggeven. De andere producten kunnen binnen één mand na aankoop en op vertoon van hun kassabon worden teruggegeven, en terugbetaald. Aldi klanten krijgen voor alle gekochte producten een garantiekaart samen met de kassabon. Dankzij deze garantiekaart kan een klant weten welke voorwaarden en services door de fabrikant aangeboden worden.

 

 

 


Soortgelijke folders